PADI eLearning brukergrensesnitt oppdatering

For å kunne gi PADI dykkere en elegant kundeopplevelse fra det øyeblikket de kjøper produktet til siste slutt er PADI i gang med en digital opprustning. PADI har alltid vært verdensledende på dykkerutdanning og har alltid vært svært dedikert til å ha de beste undervisningsmaterialer tilgjengelig på markedet, distribuert gjennom det globale nettverket av PADI dykkesentre og profesjonelle. PADI Medlemmer har alltid kunne tilby verdens mest ettertraktede dykkersertifikater og har alltid hjulpet mennesker til å utforske verden under vann på en trygg og sikker måte. Hva er nytt? Det er blitt betydelig lettere å starte eventyret som dykker.. PADI ruller i disse dager ut noen store oppdateringer i eLearning læringsmiljøet.

I dag sender PADI medlemmer en kode fra «online processing center» til elevene sine for å gi eleven tilgang til eLearning produkter. Eleven/brukeren får en epost med en link som gir tilgang til produktet og muligheten til å kommunisere via email på et språk av elevens valg. Alt dette blir som før.

Nå når eleven klikker på linken i eposten blir de sendt direkte til en frèsh og nylig oppdatert side der de kan opprette brukerkontoer og få tilgang til sine produkter (hvis eleven allerede har en konto, logger eleven enkelt inn via den og får tilgang til nye materialer.) Hastigheten og effektiviteten av innlogging har også blitt betydelig forbedret.

Det nye og forbedrede læringsmiljøet er strømlinjeformet og lett å navigere. Man finner en menyknapp på toppen av siden som enkelt lar eleven navigere rundt på siden. Herfra kan man også lett få tilgang til PADI.com (ved å klikke på PADI.com valget under toppmenyen). Det er lett å skifte språk i det nye brukergrensesnittet og skulle man trenge det finner man lett frem til hjelp funksjonen, her kan man finne telefon nummer for å ringe support hos PADI kontoret eller sende epost. Gjennom «forgot password» funksjonen kan tapt brukerinformasjon raskt gjenopprettes og eleven mottar en email for gjenoppretting av brukerkonto.
Informasjons ikoner på siden gir klar og tydelig informasjon og forenkler navigasjon rundt på siden. I dette smidige og enkle brukergrensesnittet er det vanskelig å bli forvirret.

Etter eleven har logget inn har får han/hun muligheten til å endre eller bekrefte sin adresse. Så fort dette er gjort endrer logoen i øvre venstre hjørne seg fra PADI til PADI eLearning®, dette bekrefter at eleven er innlogget i eLearning læringsmiljøet hvor alle deres kurs er å finne (en my courses undertekst bekrefter dette).
Enkle rene paneler gjør det lett å identifisere hvert kurs. Brukere kan klikke på panelbildet eller boksen «View course» for å enkelt få tilgang til alt materiell tilknyttet elevens sertifiseringspakke. Alt innhold er tydelig listet og sømløst tilgjengelig med brukervennlige linker. En av de store forbedringene på denne plattformen nå er at man har kun ett sett med innloggingsinformasjon for å komme inn på eLearning siden.

I eLearning materialene kan elevene se alle komponentene i sertifiseringspakken deres. Nettbrett utgave, lavoppløst manual, eRDPML og eTraining Dive Log komplett med link til ScubaEarth hvor loggboken er forankret (dette istedenfor å måtte gå en omvei rundt å logge seg på ScubaEarth). Naturligvis vil komponentinnholdet variere med hvilket kurs eleven er registrert for.

Summa summarum er det nye brukergrensesnittet mye renere, mer organisert og brukervennlig. Meny knappen følger elevene uansett hvor de navigerer på sidene og er alltid lett tilgjengelig. Alt ble nettopp mye lettere for elever som bruker eLearning. I tiden fremover har vi mye mer i vente, forvent at det rulles ut flere funksjoner snart.

Tekniske krav

Nettbrett og mobil
• iOS nettbrett og telefon med operativsystem 9 (begrenset støtte) 10 og 11. Gjellende versjon og to foregående versjoner
• Android nettbrett og telefon med operativsystem Nougat og Oreo. Gjeldende versjon og to foregående versjoner

Desktop/Web Viewer
• Mac OSX 10.10 eller nyere med de to siste nettleserversjoner av Safari, Chrome, eller Firefox
• Windows 7 eller 8.x med de to siste nettleserversjonene av Chrome, Firefox, eller Internet Explorer 11 og senere
• Desktop Web Viewer støttes ikke på nettbrett og telefoner