PADI eLearning universet opdateres

I bestræbelserne på at give PADI dykkere en elegant kundeoplevelse fra købstidspunktet til produktet er anvendt, er PADI på en digital produktmission. PADI har altid været førende i verdensklassen for dykkeruddannelse og har altid følt sig forpligtet til at skabe de bedste materialer til dykkeruddannelse i verden, samt levere dem til det globale netværk af PADI dykkercentre, resorts og professionelle medlemmer. PADI-medlemmer har altid tilbudt verdens mest eftertragtede dykkeruddannelser og har altid gjort det muligt for folk, at udforske vores vanddækkede planet på en sikker og kompetent måde. Så hvad er nyt? Dette er netop blevet betydeligt nemmere. PADI frigiver nogle vigtige opdateringer til det (nyligt omdøbte) eLearning univers.

I dag sender PADI-medlemmer en kode fra Online Processing Center til deres elever for at give dem adgang til eLearning-produkterne. Eleverne får derefter en e-mail med et link for at få adgang til produktet og en mulighed for at vælge kommunikations-e-mails på et sprog efter eget valg. Ingen af disse trin er ændret.

Men nu, når brugere klikker på linket i denne e-mail, bliver de derefter sendt til en nydesignet side, hvor de opretter deres konti for at få adgang til deres digitale produkter. (Hvis de allerede har en konto, bruger de simpelthen deres eksisterende login-oplysninger for at få adgang til deres nye materialer.) Hastigheden og effektiviteten af login og tilmeldingsprocesserne er også blevet betydeligt forbedret.

Det nye miljø er rent og overskueligt. Der er en menulinje på tværs af toppen, hvilket gør det nemt og bekvemt for brugerne at navigere rundt. Det er nemt at få adgang til PADI.com (ved at klikke på enten logoet eller PADI.com-elementet i menulinjen). Det er nemt at ændre sprog. Der er en ”Brug for hjælp”-løsning, hvor brugerne kan finde telefonnummer eller e-mailadresse til PADI-kontoret, der kan supportere dem. Der er også den altid populære ”Glemt adgangskode?”-løsning, hvor brugerne kan indtaste deres login e-mail og få tilsendt et link til at nulstille deres adgangskoder. Informations-ikoner giver yderligere oplysninger, hvis brugerne har brug for det. Det er en ren og enkel grænseflade, hvor det er svært at blive forvirret.

Når brugerne logger ind, har de mulighed for at bekræfte eller ændre deres adresse. Nu ændres ikonet øverst til venstre fra PADI til PADI eLearning®, der bekræfter, at brugerne er i eLearning® universet, hvor alle deres kurser ligger. (En undertitel ”Mine kurser” bekræfter dette). Et simpelt og rent panel identificerer hvert kursus. Brugerne kan enten klikke på panelbilledet eller feltet ”Vis kurser” for at få adgang til alt i deres materialepakker. Alt dette indhold er tydeligt oplistet og problemfrit tilgængeligt med brugervenlige links. En af de store forbedringer er, at der nu kun er ét enkelt login, for at få adgang til hele eLearning-universet.

I deres eLearning-materialer kan brugerne se alle komponenterne der er med i deres materialepakker: Tablet-produktet, lav-opløsnings-manualen, eRDPML™ og e-træningslog komplet med et link direkte til ScubaEarth, hvor loggen har hjemme (i stedet for at skulle bruge login igen for ScubaEarth). Naturligvis varierer komponenterne med de forskellige kurser.

Kort sagt, er det en meget renere og mere organiseret brugeroplevelse. Menulinjen følger brugeren, uanset hvor de går, så de altid har adgang til disse muligheder. Livet er blevet meget nemmere for eLearning-elever. Der er meget mere i vente – yderligere funktioner vil blive rullet ud regelmæssigt.

Det med småt /Tekniske krav

Tablet og mobile enheder
• iOS på iPhone og iPad version 9 (begrænset support) 10 og 11. Nuværende version og de to tidligere versioner.
• Android tablet og telefon operativsystem Nougat og Oreo. Nuværende version og de to tidligere versioner.

Desktop / Web Viewer
• Mac OSX 10.10 eller nyere med de to seneste browserversioner af Safari, Chrome eller Firefox
• Windows 7 eller 8.x med de to seneste browserversioner af Chrome, Firefox eller Internet Explorer 11 eller nyere
• Desktop Web Viewer understøttes ikke på tablets eller telefoner